HOME  

Danmarks billigste rullebord serveringvogn kantinevogn arbejdsvogn Absolut billig rullebord. Rullebord rullevogn  rustfrit bord kantinevogn kantinebord serveringvogn serveringbord

 

BILLIGE

RUSTFRI RULLEBORDE

 

 

Da vi skulle bruge nogle rulleborde til motorværkstedet fandt vi ud at rustfrie rulleborde er temmelig dyre. Derfor kontaktede vi en af vores udenlandske leverandører og de fandt 3 typer borde til os. Da vi er meget tilfredse med kvaliteten på de borde vi har fået hjem, har vi valgt at forhandle disse rustfrie rulleborde.

 

Der er tale om rulleborde i en mellemstørrelse som kan belastes med op til 85 kg pr hylde jævnt fordelt og med meget letløbende drejbare hjul. Andre rulleborde på markedet er typisk udstyret med 2 faste hjul og 2 drejbare, men vores rulleborde er udstyret med 4 stk drejbare og låsbare hjul. 

 

Vi har ved flere lejligheder belastet hylderne med langt mere end de 85 kg og det er forløbet uden problemer. Rammen og hylderne er lavet at tyndt rustfrit materiale som giver en let og dog særdeles stærk konstruktion. Desuden er rustfrit stål let at rengøre og dette sikrer hygiejnen i forbindelse med fødevarer og lignende. Rullebordene er usamlede, men kan samles for 75 kr+M pr stk.

 

Rullebordene er særdeles velegnet til cafeer, storkøkkener, kantiner, mødelokaler, autoværksteder mm.

 

Indhent uforpligtende tilbud, hvis du har brug for mere end to rulleborde. Henvendelse  via E-mail på rolf@boxerservice.dk

 

 

 

 

Data:

Højde: 950 mm

Bredde: 500 mm

Længde: 950 mm

Vægt: 12-14,5 kg afh af model

 

 

 

 

 

   

Model 1                                                       Model 2

Pris 1199 kr+M                                          Pris 1259 kr+M

 

 

 

 

Model 3

Pris 1259 kr+M   

 

 

 

 

 

 

HOME  

Danmarks billigste rullebord serveringvogn kantinevogn arbejdsvogn Absolut billig rullebord.

Rullebord rullevogn  rustfrit bord kantinevogn kantinebord serveringvogn serveringbord

 

RMS Boxer Service © 2010 • Privacy Policy • Terms Of Use